¿A què es deu l’absència d’orgasmes en algunes dones?

with No hi ha comentaris
absència d'orgasme femení

La relació sexual és un dels millors plaers que pot experimentar l’ésser humà. En la intimitat sorgeix un còctel d’erotisme, passió, sensualitat i per descomptat, el tan anhelat clímax. Però què passa si pateixes absència d’orgasme femení? T’expliquem a què es deu l’absència d’orgasmes en algunes dones.

Per què hi ha absència d’orgasmes en algunes dones?

L’orgasme és la fase final de la trobada sexual en la qual es produeix una gran satisfacció i excitació. No assolir aquesta sensació de clímax se li coneix com a disfunció orgàsmica o anorgàsmia. Aquesta situació afectaria les teves relacions i emocions. L’absència d’aquest es deu a diversos motius:

Inconvenients psicològics i mentals:

L’ànima, ment i cos es connecten a l’hora de tenir una relació sexual. Si un d’aquests factors no funciona, la trobada no serà satisfactoria. Pot passar que tinguis problemes psicològics, emocionals o mentals i per això no arribis al cim. Aquí influeixen l’ansietat, depressió, estrès, fatiga…

Relació conflictiva:

Una altra raó de la absència d’orgasme femení es deu a com et mous amb la teva parella. Si hi ha un conflicte com discussions, maltractaments, enganys o desconfiança això es veurà reflectit en la intimitat. Potser a causa d’això no s’aconsegueix encendre el foc de la passió, és a dir no hi ha una connexió.

Antecedents sexuals:

L’historial sexual i els antecedents de la mateixa són determinants en la vida íntima de tota dona. Per això, en cas que hagis tingut una mala experiència amb anterioritat et pot impedir aconseguir la satisfacció. Potser la primera relació sexual no va ser bona o hi va haver un trauma previ.

Patiments:

L’anorgàsmia també es dóna per les condicions físiques. Per això algunes malalties com patiments en els ovaris, pelvis, vagina, ventre o dolors al practicar sexe poden ser la causa. Altres trastorns generals també afectarien el teu interès sexual. Revisa el teu historial mèdic integral i ginecològic.

Altres raons:

Hi ha altres raons que t’impedeixen que tinguis la capacitat d’aconseguir el clímax. Entre elles estan la por al sexe, una estimulació insuficient, desinterès per la parella o desconeixement de les relacions sexuals.

Consulta al teu metge

Si pateixes de disfunció orgàsmica no tinguis por a solucionar aquest inconvenient! 

Et recomano que consultis al teu metge, psicòleg o ginecòleg. T’avaluaran per determinar el perquè no aconsegueixes arribar al clímax, ja que cada cas és diferent. A més, t’ajudaran amb un tractament si es necessari per a que puguis tornar a gaudir del sexe com et mereixes

Gràcies per llegir el meu blog

T’espero aviat

Lorena Callau

Comparteix
Share

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.