L’ejaculació no és simplement algo que succeeix durant l’orgasme, si nò que té molts beneficis per a la salut


Per començar, l’ejaculació i l’orgasme no sempre tenen lloc alhora i, en segon lloc, té més funcions que únicament la fecundació, ja que també ajuda en el correcte funcionament de l’organisme i ajuda a evitar diferents mals.


Preveu infeccions

L’ejaculació ajuda a netejar el conducte uretral de residus que queden de l’orina, com també de bacteris que poden allotjar-se al conducte, de manera que es puguin prevenir diferents infeccions. Ejacular regularment és una forma en què pots mantenir el teu conducte uretral sa.

Ajuda a prevenir el càncer de pròstata

Una de les troballes més interessants que s’han fet sobre l’ejaculació és que ajuda a prevenir en gran mesura el càncer de pròstata. Diversos estudis han trobat evidència que com més freqüent és, menor serà el risc de contraure càncer de pròstata. Podent reduir aquest risc fins a en un 30% si se ejacula al menys cinc vegades per setmana.

Ajuda a combatre l’ejaculació precoç

Una de les teràpies més comunes per combatre l’ejaculació precoç és la masturbació, buscant que la persona ejaculi de forma regular. En casos concrets, això pot ajudar a tenir més control dels genitals i també del propi orgasme, de manera que es pugui gaudir més del sexe i no es tinguin experiències poc agradables

És un relaxant natural

L’ejaculació és la millor manera natural en què una persona pot trobar la relaxació. De fet, un dels remeis casolans més comuns contra l’estrès, la preocupació o l’insomni és la masturbació, gràcies a les diverses hormones que es segreguen quan s’arriba a l’orgasme i se ejacula.

Beneficis de l'ejaculació masculina

Está relacionat amb la felicitat

També, juntament amb la relaxació natural que se sent, ens trobem que la masturbació i el posterior orgasme i ejaculació també segreguen hormones que estan associades directament amb la felicitat, com la oxitocina o la dopamina, ajudant amb la regulació de l’estat d’ànim, millorant-lo de forma considerable.

Ajuda amb la fertilitat

I, finalment i no menys important, ajuda a millorar la salut dels espermatozoides, fent a la persona molt més fèrtil. Això succeeix perquè l’ejaculació regular rebutja els espermatozoides residuals, permetent que els que romanguin siguin joves i sans.

Beneficis de l’ejaculació masculina

Després de veure els beneficis de l’ejaculació masculina, queda parlar de quina és la millor manera d’arribar a aquesta ejaculació.


A més del sexe, la masturbació ha de ser presa molt en compte com una útil eina per arribar a l’orgasme i tenir constants ejaculacions, garantint la salut del penis.


En aquest article parlo sobre algunes joguines sexuals per a homes, que són ideals per tenir intensos i plaents orgasmes. És una guia breu i útil que aclareix diversos aspectes importants.

També pots visitar la nostra tenda online on tenim una secció masculina que t’ajudará

Fins aviat

Comparteix
Share

Comments (2)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.