on trobar el punt G femení

El punt G femení és una de les zones de major plaer per a la dona. No obstant això, avui dia, hi ha qui no saben bé on es troba i com estimular-lo. En aquest post en parlarem del tema

Trobar el punt G i el seu climax dona lloc al orgasme vaginal tan desitjat per la població femenina

On està ubicat el Punt G femení?

El punt G femení es troba a la part interna superior de la vagina, que es troba entre 6 i 12 centímetres de profunditat depenent la dona.

Imaginem per un moment que la vagina és com un rellotge, si la dona està ajaguda cap per amunt, el punt de plaer estarà a les dotze en punt. i has de tenir en compte que el punt G no sempre està en una zona exacta, és més com una àrea que es pot sentir i reconèixer al tacte.

Per saber que ja has arribat al lloc indicat has de sentir una textura rugosa. Les parets de la vagina són llises de manera que trobar aquesta zona no serà un problema però, què és el punt G?

Alguns sexòlegs afirmen que és l’arrel del clítoris

Si vols sentir més plaer, et recomano estimular les dues zones, d’aquesta manera l’orgasme serà molt més fort. Si vols trobar el punt G femení el millor és començar a explorar el teu propi cos. El millor per descobrir punts plaents és l’autoconeixement.

Com estimular el punt G femení?

Hi ha moltes formes d’estimular el punt G femení. Pots començar amb la més senzilla que és introduir el teu propi dit i començar a moure-ho com si donessis voltes amb una cullera regirant el café, conegut com la tècnica del dit cor.

No obstant això, si tens parella, amb la penetració també s’estimula el punt G, i per aconseguir-ho es poden fer diverses postures.

Aquestes són algunes de les postures que funcionen si vols estimular el punt G amb penetració:

La profunda

En aquesta postura la dona està cap per amunt i les cames han d’estar recolzades en les espatlles de l’altra persona. L’ideal és que la parella estigui a la gatzoneta al llit o de peu segons sigui més còmode.

Per a què l’estimulació del punt G sigui completa la dona ha de pujar una mica el maluc o col·locar un coixí a l’altura dels glutis. Aquesta postura és de les més usades i que millor funcionen per a l’estimulació.

La darrera profunda

És una de les postures més plaents.

Les dues persones han d’estar estirades cap per avall. L’home ha d’estar a sobre i penetrar a la dona des del darrere. Per a més plaer, la dona ha d’ajuntar les cames i pujar una mica el maluc perquè l’impacte sigui directe en el seu punt G.

A més, és una postura ideal per al home perquè sent més pressió en el penis i molt més plaer.

També es pot probar de peu, tots dos alçats i mirant cap a la mateixa direcció. L’ideal és buscar l’angle perfecte des d’on es pugui estimular el punt G.

Espero que aquest post t’ajudi a trobar la forma de donar o sentir el plaer que estás buscant

Gràcies per llegir el meu Blog

Fins aviat

Lorena Callau

Comparteix
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.