El cos de les dones, en principi, té més zones erògenes que el cos dels homes, a part de tenir més terminacions nervioses. Fins i tot, el cos femení té un òrgan dedicat a donar plaer: el clítoris. Però el cos masculí també guarda secrets referents al plaer. Un exemple d’això és el Punt G Masculí, sobre el qual en parlarem avui

Què és el punt G Masculí?

Fa molts anys, un ginecòleg de cognom Gräfenberg va descobrir, dins de les parets vaginals, una zona que, en ser estimulada, podia generar un plaer immens. Anys després, a aquesta zona se la va anomenar Punt g en honor seu, quan diverses investigacions van corroborar la seva existència i lo meravellosa que podia ser la seva estimulació.

En el cas dels homes, segons ens explica Escort Passió, existeix una cosa semblant al punt G. Es tracta també d’una zona al cos de difícil accés, la qual se sol anomenar Punt G masculí o Punt H, per Happy, Feliç, en anglès, o també punt P, per estar situat molt prop de la pròstata

I igual que el punt G femení, la estimulació del punt H pot portar a sensacions molt intenses, amb orgasmes deliciosos.

home al llit

On és el Punt G masculí?

Una de les raons per les quals més homes prefereixen no explorar el punt G és la ubicació. El punt G masculí es troba a la pròstata, i només es pot accedir a través de l’anus.

Això, en principi, a molts els pot semblar homosexual. No obstant això, el fet que alguna cosa que involucri l’anus i el plaer sigui homosexual és només un prejudici, ja que l’estimulació d’aquesta zona pot arribar a ser molt plaent per a l’home, descobrint en el seu propi cos un lloc desconegut i orgàsmic

Com s’estimula el punt G masculí?

No tots els homes gaudeixen de l’experiència amb el Punt g masculí, ja que per a alguns, pot arribar a ser massa intens. Tot i això, provar-ho, et pot ajudar a conèixer una part nova de tu.

Per estimular aquesta zona, cal una higiene adequada, que tota la zona de l’anus estigui neta perquè no hi hagi accidents. Tenir lubricant a la mà també és important.

Es recomana començar lentament, excitant-se, masturbant-se, fins a encendre’s, i després començar a baixar lentament. Primer acaronant i estimulant els testicles, després el perineu, i després l’anus.

En arribar a l’anus, estimular al voltant del mateix perquè es dilati i després, amb els dits prèviament lubricats, entrar lentament.

El punt H hauria d’estar a uns pocs centímetres dins del recte, a la paret cap al melic. Prova una estimulació suau i tranquil·la, ja que la sensació pot arribar a ser molt intensa.

Encara que si us és molt complicat manualment, podeu provar amb estimuladors de pròstata, que us ajudaran a estimular millor el punt G masculí. Al nostre Sex Shop podràs trobar algunes opcions.

Conclusió

Tot i que el punt G masculí és tan poc esmentat i tan poc explorat, aquest pot portar-te a experimentar increïbles moments de plaer, gaudint del teu cos d’una forma nova i diferent.

Si vols aprendre més sobre sexualitat, no t’oblidis de visitar el nostre bloc.

Fins aviat 🙂

Comparteix
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.