El cos de les dones, en principi, té més zones erògenes que el cos dels homes, a part de tenir més terminacions nervioses. Fins i tot, el cos femení té un òrgan dedicat a donar plaer: el clítoris. Però el cos masculí també guarda secrets referents al plaer. Un exemple d’això és el Punt G Masculí

Pel lloc on es troba ubicat el punt G masculí, com també la forma comuna en què és estimulat, sol ser deixat de banda per la majoria dels homes. Però és interessant conèixer com es pot obtenir plaer d’aquesta part poc comuna del cos, i com pot portar a noves experiències. De manera que, en aquest article, us explicarem tot el que necessiteu saber sobre el Punt G masculí, sobre el qual en parlarem avui

Què és el punt G Masculí?

Fa molts anys, un ginecòleg de cognom Gräfenberg va descobrir, dins de les parets vaginals, una zona que, en ser estimulada, podia generar un plaer immens. Anys després, a aquesta zona se la va anomenar Punt g en honor seu, quan diverses investigacions van corroborar la seva existència i lo meravellosa que podia ser la seva estimulació.

En el cas dels homes, segons ens explica Escort Passió, existeix una cosa semblant al punt G. Es tracta també d’una zona al cos de difícil accés, la qual se sol anomenar Punt G masculí o Punt H, per Happy, Feliç, en anglès, o també punt P, per estar situat molt prop de la pròstata

I igual que el punt G femení, la estimulació del punt H pot portar a sensacions molt intenses, amb orgasmes deliciosos.

home al llit

On és el Punt G masculí?

Una de les raons per les quals més homes prefereixen no explorar el punt G és la ubicació. El punt G masculí es troba a la pròstata, i només es pot accedir a través de l’anus.

Això, en principi, a molts els pot semblar homosexual. No obstant això, el fet que alguna cosa que involucri l’anus i el plaer sigui homosexual és només un prejudici, ja que l’estimulació d’aquesta zona pot arribar a ser molt plaent per a l’home, descobrint en el seu propi cos un lloc desconegut i orgàsmic

Per què aquesta zona i no una altra?

En una visió tradicional de l’heterosexualitat, molts homes consideren que gaudir de l’estimulació anal els convertiria en homosexuals, que consideren una cosa negativa, per la qual cosa prefereixen no conèixer sobre l’estimulació de la pròstata.

Si bé no té res a veure l’estimulació amb la sexualitat, aquest pensament també fa sorgir un dubte molt recurrent, que és: per què aquesta zona i no una altra? Per què el punt g masculí es troba dins de l’anus?

I la resposta no està del tot clara, encara que hi ha teories que podrien donar llum sobre el perquè l’estimulació de la pròstata pot generar plaer.

Una de les més acceptades ens diu que a la pròstata hi ha diversos nervis, provinents de la part inferior del plexe pèlvic, prop de la columna vertebral. Pel que sembla, la uretra, el penis i la pròstata estan connectats a aquests nervis, per la qual cosa la seva estimulació pot portar a la generació de plaer.

Hi ha una altra teoria que ens diu que, d’alguna manera, l’estimulació de la pròstata té a veure amb el cervell, i que, quan es presta més atenció a la pròstata, aquesta pot arribar a estimular amb el temps. I que cada cop que s’estimuli, el cervell estarà esperant més plaer, cosa que, amb el temps, faria que el generi.

Val la pena dir que no tots els homes senten plaer en ser estimulats al punt G masculí. Per a alguns, pot ser una sensació més aviat intensa, i per a altres no hi ha cap sensació de plaer, sinó d’incomoditat.

Com s’estimula el punt G masculí?

No tots els homes gaudeixen de l’experiència amb el Punt g masculí, ja que per a alguns, pot arribar a ser massa intens. Tot i això, provar-ho, et pot ajudar a conèixer una part nova de tu.

Per estimular aquesta zona, cal una higiene adequada, que tota la zona de l’anus estigui neta perquè no hi hagi accidents. Tenir lubricant a la mà també és important.

Es recomana començar lentament, excitant-se, masturbant-se, fins a encendre’s, i després començar a baixar lentament. Primer acaronant i estimulant els testicles, després el perineu, i després l’anus.

En arribar a l’anus, estimular al voltant del mateix perquè es dilati i després, amb els dits prèviament lubricats, entrar lentament.

El punt G hauria d’estar a uns pocs centímetres dins del recte, a la paret cap al melic. Prova una estimulació suau i tranquil·la, ja que la sensació pot arribar a ser molt intensa.

Encara que si us és molt complicat manualment, podeu provar amb estimuladors de pròstata, que us ajudaran a estimular millor el punt G masculí. Al nostre Sex Shop podràs trobar algunes opcions.

Conclusió

Tot i que el punt G masculí és tan poc esmentat i tan poc explorat, aquest pot portar-te a experimentar increïbles moments de plaer, gaudint del teu cos d’una forma nova i diferent.

Si vols aprendre més sobre sexualitat, no t’oblidis de visitar el nostre bloc.

Fins aviat 🙂

Comparteix
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.