Consells per millorar en el sexe

with No hi ha comentaris

Als inicis d’una relació, la flama sempre és ardent. Els petons, les trobades, fins i tot les converses, tot és apassionat i ple d’un desig latent. Però, amb el pas del temps, aquest desig disminueix i la passió sembla esgotar-se. I és normal, però no vol dir que haguem de resignar-nos a un sexe menys candent. De fet, és l’oportunitat perfecta perquè tant tu com la teva parella comencin a conèixer-se millor. Tot experimentant i explorant la vostra sexualitat.


És per això que avui us porto un article especial, on us donaré uns fantàstics consells per millorar en el sexe.

Comunicació

Per endavant cal que sàpigues que has de parlar de sexe amb la teva parella. Perquè la comunicació és un punt vital en qualsevol interacció que tinguin els éssers humans. Només parlant, ens podem entendre pròpiament. És a dir, que només podran saber què els agrada, amb què gaudeixen, què els excita a tots dos si ho parlen prèviament. Sense tabús, sense lligams, sincerant-se. Intentant tenir una comunicació efectiva, on la teva parella entengui el que vols dir i on escoltis i entenguis a la teva parella.

Exercitar

Molts són els beneficis de fer exercici i més encara fent-lo amb parella i entre ells trobem:
• Un major desig sexual.
• Millor resistència durant l’acte sexual (i és que segons els experts, el sexe és una de les millors formes de fer cardio)
• Estimula la producció de feromones, el que significa que ens fa ser més desitjables.
• Si és fet en parella, millora la compenetració entre tots dos, tant mental com físicament.
• Et dóna més capacitat d’experimentar (posicions diferents, trobades més llargs, ¡Les possibilitats són moltes!

Fer-ho amb freqüència

Pot sonar repetitiu però la freqüència augmenta el desig. Però estigueu atents, perquè és molt comú que amb el pas el temps, disminueixi la freqüència, i que altres factors es sumen a la disminució com per exemple un cas tipic és que algun dels dos estigui cansat, entre altres coses.
Per tant, convé un esforç d’ambdues parts per augmentar la freqüència. Si abans les trobades es donaven només un cop a la setmana, tracteu de fer-ho dos, tres, quatre i fins a set. Veureu com augmentar la freqüència, lluny de disminuir el desig, l’augmentarà. Com també us motivarà a provar coses noves, diferents preàmbuls o jocs sexuals.

Preàmbuls

Una de les raons per les quals el sexe no és de el tot placenter és la manca de preàmbuls. I és que aquesta no és una qüestió només física, ja que també involucra la ment en gran mesura. I de vegades es necessita temps per encendre, sentir-se en ambient, deixar-se portar. Anar directament a la penetració pot fins i tot ser incòmode per la falta de lubricació.
Així que us aconsello preparar el lloc, intentar amb massatges sensuals, carícies a les zones erògenes de el cos, sexe oral, petons apassionats. També es poden intentar jocs sexuals que incloguin xocolata, fruites com les maduixes, fins i tot daus amb postures i actes diferents. I quan la flama cremi el millor és deixar que es consumeixi per ella mateixa

Espero que aquests consells per millorar en el sexe us ajudin. Intenteu posar-los a la pràctica i veureu com les trobades milloraran. Sempre procurant ser sincers i comprensius amb les vostres parelles, prestant atenció sobretot al primer punt que és summament important.

I si amb aquests consells no en teniu prou podeu contactar amb mi per a rebre’n algún més

Primera consulta gratuita

Comparteix
Share

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.