El BDSM, acrònim per a Bondage, Disciplina, Dominació, Submissió, Sadisme i Masoquisme, és un conjunt de pràctiques sexuals alternatives que en els darrers temps han cobrat molta popularitat.

Pràctiques sexuals més comuns al BDSM

Les pràctiques sexuals que podem englobar dins del BDSM poden arribar a ser moltes, cosa que fa que els interessats a aprendre sobre això arribin a perdre’s o confondre’s. És per això que avui et porto un article on parlarem de quines són les pràctiques sexuals més comuns al BDSM.

Joc de rol

Probablement ja conèixes el que són els jocs de rol, en els quals dues o més persones assumeixen o interpreten un paper determinat, en els quals importa molt tant l’actitud com el vestuari. Exemples molt comuns són els d’infermera-pacient, professor(a)-alumne(a) i capellà-monja.
Encara que pugui ser àmpliament conegut, i fins i tot practicat en la seva versió més “light”, al BDSM es diferencia per posar èmfasi en la relació dominant-submís. D’altra banda, el joc sol venir acompanyat d’altres pràctiques de dominació i de submissió on els participants tenen rols molt definits.

Spanking

Aquest terme es refereix específicament a donar “azotes”
Aquesta es pot dir que és la pràctica més coneguda del BDSM; i, igual que el joc de rol, és àmpliament practicat en la seva versió més “light”. Tot i això, la versió BDSM sol ser molt més intensa, amb regles de seguretat més específiques.
És un joc d’impacte o càstig corporal en què la part dominant castiga la part submisa. Igual que al Bondage, els que els realitzen solen especialitzar-s’hi, i les sessions poden arribar a ser molt intenses.

BDSM calçat

Adoració de peus i calçat

Una altra pràctica molt coneguda és la de l’adoració de peus i calçat. L’altocalcifília o el gust pels talons alts és molt comú, especialment pel que fa al sexe masculí, encara que no està restringit d’aquesta manera.
L’adoració dels peus sol ser fet per submissos cap als seus dominants, i podria incloure petons, carícies, mossegades, entre altres coses.

Bondage

El Bondage és una pràctica que consta de qualsevol acció d’immobilitzar el cos, generalment amb cintes o cordes. Encara que la versió light de “amarrar” està força difosa, el Bondage al BDSM pot arribar a ser força complex. L’aprenentatge de la forma específica de fer els amarratges perquè exerceixin una pressió que no arribi a posar en risc la circulació porta temps d’aprendre i n’hi ha que s’especialitzen en això.
Aquesta pràctica té també la seva variant japonesa, el Shibari, que busca un ideal visualment més estètic i atractiu, usant sogues de fibres naturals.

Dins del BDSM

Aquestes són només algunes de les pràctiques més comunes dins del BDSM; no obstant això, aquest és un món molt ampli, on pots trobar infinitats de variacions, perquè hi ha tantes pràctiques com gustos puguin existir. L’important sempre és recordar que tot ha de ser consensuat (que és un element excloent) i que sempre s’ha de buscar la seguretat dels participants, perquè malgrat el que es pugui creure comunment, el BDSM ha de ser abans de res, segur.


I si vols llegir més articles com aquest, t’invito que visitis el meu bloc, fent clic aquí.

Comparteix
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.