Els sons i els crits són una part molt normal del sexe. Hi ha qui pensa que les dones solen cridar més però la realitat és que tant homes com dones fan sons i criden


Per a cada diferent tipus de so, hi ha reaccions diferents. Hi ha persones que els agrada sentir paraules brutes o només escoltar gemecs, però no tots tenim els mateixos gustos. Avui parlarem dels diferents sons durant el sexe.

Gemecs

Els gemecs són el so més popular dins de l’habitació. Hi ha estudis que confirmen que al 90% dels homes els agrada escoltar les seves parelles gemegar, mentre que en la dona es redueix al 80%, que segueix sent una gran xifra.
Si ets dels que no volen fer molt de soroll o temen parlar brut, gemegar és una forma estupenda de demostrar com et sents i gaudir del moment.

Grunyits

Els grunyits són una mica més agressius, més animal que els gemecs. Encara que generalment són emesos pels homes, les dones també poden arribar a grunyir com un lleó.
Aquest so es correspon a un sexe salvatge, atrevit, que et fa connectar amb el teu costat més salvatge.

Parlar brut

Dir-li a la teva parella com et sents, què estàs veient i com estàs gaudint d’una manera bruta o vulgar, pot arribar a ser molt excitant. Encara que de vegades pot arribar a sonar molt forçat, el parlar brut es tracta del moment de lliurament que suposa el sexe, on pots dir lliurement aquestes coses tan divertides que sents.

Respiració forta

Hi ha qui diu que el sexe és com fer exercici, i porta una mica de raó. Està comprovat que el sexe pot arribar a ser com una bona sessió de cardio, on fas servir tota la teva energia i arribes fins i tot a sentir que et falta l’aire.
Moltes persones gaudeixen d’escoltar com la seva parella té una respiració forta, de cansament, d’excitació, fins i tot de desig.

Crits

Els crits no necessiten presentació i al igual que els grunyits, estan associats a un sexe salvatge, esbojarrat i lliure en el qual necessites deixar sortir un crit per contrarestar amb totes aquestes sensacions plaents que et proporciona el moment. Hi ha persones a les quals això els pot semblar molt estrany, però cal entendre que cadascú és diferent i que cadascú emet sons segons se senti durant el sexe.

Maleir

«Ostia!» «¡Em cag… en déu!», entre altres expressions molt fortes, són bastant comunes de sentir durant l’acte. Hi ha persones que simplement alliberen tensió a través d’un llenguatge basat en les expressions més vulgars que trobin. A molts, aquest tipus de sons els posa a to, i a d’altres no tant.

El silenci

El silenci també és un so i potser és el menys popular durant el sexe. especialment perquè es considera que, si es guarda silenci durant el sexe és perquè no s’està gaudint o perquè alguna cosa està sortint malament.
Tot i això, hi ha qui gaudeix que la seva parella es mantingui en silenci durant el sexe; igual que hi ha persones que poden arribar a gaudir-ne molt sense necessitat d’emetre un sol so.

Conclusió

Cadascú emet sons depenent de com se senti durant la trobada sexual. I encara que puguem tenir la nostra preferència pel que fa als diferents sons, cal entendre que no tots tenim els mateixos gustos i reaccions


Dit això, espero que t’hagi agradat aquest article, i si vols llegir més sobre sexualitat, no oblidis visitar el meu bloc fent clic aquí.

Fins aviat 🙂

Comparteix
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.