Últimament trobem satisfyers fins a la sopa

Segur que a hores d’ara al menys has escoltat a les teves amigues parlar sobre el boom del Satisfyer, i no és per menys, perquè s’ha convertit en un dels productes més consumits al món. Perquè et facis una idea, en aquest Black Friday passat, el Satisfyer va ser el producte més comprat, per sobre d’electrodomèstics i aparells electrònics.

¿A què es deu que se li estigui prestant tanta atenció a aquest producte?

És immerescuda tota l’atenció que reben? Parlem una mica sobre el boom del Satisfyer.

Què són els Satisfyer?

Comencem deixant en clar un aspecte important: quan parlem de Satisfyer, la majoria dels clients pensen en el Pro 2 que és el model més famós.

satisfyer pro 2

Però la veritat és que Satisfyer és una marca alemanya, creadora d’infinitat de productes, i el nom corona els noms de les seves joguines. Això és un gran encert, ja que Satisfyer en espanyol vindria a significar: “el que satisfà”, el que fa que associem a aquestes joguines ràpidament amb el plaer.

Què són els Satisfyer exactament?

Doncs majoritàriament són succionadors de clítoris. Una forma d’estimulació que es concentra en el clítoris per portar-te a l’orgasme de la forma més ràpida i eficaç.

Últimament, a més de succionadors, inclouen una forma de vibració mitjançant ones, ajuntant les dues formes més eficaces d’obtenir un orgasme.

Per què són tan famosos els Satisfyer?

Són famosos per un conjunt de factors:

  • Primerament la societat en què vivim avui dia, que és molt més lliure pel que fa a sexualitat. Fa alguns anys, era impensable que un dels productes més comprats fora una joguina sexual. Però avui en dia fins i tot és una cosa que moltes noies comparteixen a les seves xarxes socials, orgulloses de preocupar pel seu propi plaer.
  • En segon lloc, el boca a boca: probablement això és el que millor ha ajudat al Satisfyer a posicionar-se al mercat. Una noia va asegurar que amb aquesta joguina que prometia donar-li orgasmes en dos minuts. I va resultar veritat, i la noia no va poder evitar explicar-ho a les seves amigues. Les amigues ho van provar i després li van explicar a les seves amigues i així fins al punt en què estem ara.
  • I en tercer lloc, la quantitat de productes Satisfyer al mercat: tot i que, com dèiem, el més famós és el Pro 2, hi ha molts altres, fets per a cada tipus dona. Amb capçal gran, més silenciós, a prova d’aigua, amb succió més fort, amb vibracions. Una gran quantitat d’ells estan en el mercat en aquest moment oferint diferents opcions perquè les dones puguin fer-se amb aquesta joguina magnífica .. Encara no tens el teu Satisfyer? Visita la nostra tenda online i el rebràs directament a casa

El boom del Satisfyer, Té raó de ser?

Aquest és una joguina que compleix. Promet orgasmes i són molt poques les dones que poden usar-lo sense tenir un. Per tant, sent tan eficient, no ens sembla estrany que s’hagi creat una figura de culte al voltant de l’Satisfyer.

A més, vivim en una època on el plaer és molt ben valorat, per tant un producte tan beneficiós com aquest difícilment podria passar per sota la taula. Així que considero que el boom de l’Satisfyer està ben justificat i, de fet, penso que és positiu que hi hagi passat això. Perquè d’aquesta manera el tabú al voltant de l’orgasme es dissipa i el plaer deixa de veure d’una forma culposa.

A més, s’aprecia la posició del clítoris com a òrgan màxim del plaer i es crea un millor consciència col·lectiva al voltant de l’orgasme femení.

Així que estem feliços pel Boom del Satisfyer i esperem que les joguines sexuals segueixin reivindicant el seu paper en la nostra societat.

Organitza un tapersex per a veure els Satisfyers en directe

Comparteix
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.