La sexualitat varia molt amb el pas del temps. No és il·lògic pensar que en arribar la menopausa el sexe pot canviar una mica, principalment a causa dels canvis físics que experimenta una dona en aquesta etapa. És important comprendre aquest procés natural i adaptar-nos per gaudir de la plena sexualitat sense importar l’edat. A l’article d’avui t’explicaré una mica com és el sexe després de la menopausa. Et donaré alguns consells per mantenir viva la flama del desig i que puguis gaudir al màxim d’aquesta bella etapa de la vida.

Els canvis que porta la menopausa

Una de les dificultats més grans que experimenten les dones en aquesta etapa de la vida, és el desconeixement. Desconèixer el canvi que passa en els processos fisiològics i emocionals, fan molt difícil afrontar bé la menopausa. Ignorar com el nostre cos canvia incideix en la nostra sexualitat fent que de vegades el desig disminueixi notablement.

Els canvis més notoris durant la menopausa van des de sufocacions sobtades o sequedat vaginal, fins a dificultat per dormir o concentrar-se

El sexe després de la menopausa

Com ens explica EscortPasion al seu article sobre el sexe després de la menopausa (pots mirar-ho aquí). Un dels principals reptes que travessen les dones després la menopausa és la dificultat per lubricar-se.

Tot i que algunes dones no experimenten ressequedat, la veritat és que és molt comú i cal normalitzar-la. La manca de lubricació natural durant el sexe no té res a veure amb la manca de desig i tot amb els canvis del cos. L’ús de lubricants com hàbit abans i durant la trobada sexual pot ser molt beneficiós

És important que et prenguis aquesta etapa de la vida amb paciència, que comencis a veure el sexe com un plaer que es pot crear a foc lent.

Recolza’t a la teva parella

Mujer feliz después de la menopausia

Moltes vegades les dones experimenten grans canvis emocionals a causa del resultat diferent en l’acte sexual després de la menopausa. Sentiments com frustració o tristesa poden estar molt presents. És a hores d’ara que necessitem donar-los a les nostres parelles l’oportunitat de donar-nos contenció i suport per abraçar aquesta nova etapa.

Així com tot canvi produeix resistència, també és una oportunitat increïble per experimentar la sexualitat de la manera més plena possible. Moltes dones afirmen que el sexe després de la menopausa, malgrat les dificultats, resulta el més satisfactori de tota la seva vida. Deixant enrere els pudors innecessaris, coneixent el propi cos i llançant-se a experimentar amb la seva parella, les dones solen viure feliç aquesta etapa.

Conclusió

No et centris només en les dificultats i les coses dolentes, en canvi parla molt amb la teva parella, relaxa’t i abraça els canvis al teu cos. Experimentar amb joguines sexuals, lubricants i fins i tot amb situacions excitants, faran que la teva vida sexual sigui més plena. Aquest és un moment meravellós per enfortir la relació damor que té amb la teva persona estimada i amb tu mateixa.

Gaudeix d’aquesta meravellosa nova etapa!

No oblidis visitar el meu bloc per llegir altres articles de sexualitat fent clic aquí.

Si vols estar al dia de les nostres publicacions, et pots registrar a la Newsletter per a rebre directament els nous posts. Et regalem 5 € per a descambiar amb la teva primera compra al nostre sexshop

Fins aviat 🙂

Comparteix
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.