El sexe online és un terme que s’ha popularitzat molt més en els darrers anys, ja que la societat actual està completament connectada.

Ens passem el dia connectats a internet: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube… Les xarxes socials formen part de la nostra vida i, sens dubte, el fenomen del Smartphon ha permès que estiguem connectats les 24 hores del dia, des de qualsevol lloc i a qualsevol hora ja sigui per feina, per a parlar amb familiars o amics o per a la vida sexual i afectiva, que també s’ha expandit a l’àmbit digital.

Amb els telèfons mòbils connectats a internet, la última dècada ens a portat diferents “apps”, de les quals podem fer ús amb una simple i ràpida descàrrega.

I les que estan tenint més èxit són aquelles que et permeten conèixer gent nova i, en alguns casos, arribar a tenir alguna cosa més.

Les aplicacions per tenir sexe són unes de les que més creixen al món i el nombre d’usuaris no para de créixer dia amb dia.

Què és el sexe online?

El sexe online, també conegut com cibersexe és la simulació molt convincent d’una relació sexual per mitjà d’internet.

Hi ha estudis recents que diuen que la majoria de les persones que tenen una relació estable practiquen sexe online o sexting amb la parella

Entre les persones que practiquen cibersexe i no tenen parella, aquesta pràctica és molt popular i efectiva ja que tens a l’altre costat de la pantalla a una persona interactuant.

Sexe Online i Sexting

Diferenciem bé aquests dos conceptes.

 • El sexe online fa referència a l’acte sexual mitjançant internet a través de les webcams.
 • El sexting es fa mitjançant l’intercanvi de missatges, amb textos, fotos i videos eròtics i sexuals.

El sexting és un terme que deriva de l’anglès, concretament de dues paraules: sex (sexe) i texting (enviar missatges de text a través de dispositius electrònics). Es tracta d’una pràctica molt comuna avui en dia, encara que no deixa de tenir riscos que més avant comentarem.

Les dues pràctiques són beneficioses i divertides depenent la situació. El primer que fan és desenvolupar la nostra imaginació.

sexe online 2021

Pros del sexe online

El sexe digital té molts beneficis i alguns inconvenients a tenir en compte però de moment parlarem dels principals beneficis de practicar-lo

 • L’anonimat. Un punt important i fort a l’hora de practicar el sexe virtual és l’anonimat que pots tenir. Et sents més lliure i no et sents jutjat, ja que cap la possibilitat de que no et vegin del tot… pots deixar la cara fora de l’objectiu si ho prefereixes

 • Deixar de banda la timidesa. Al ser una pràctica que es pot convertir en anònima, les persones deixen volar més la seva imaginació i es tornen més obertes expressant-se amb més fluïdesa.

 • Més soltura en una trobada física. Molts problemes sexuals van lligats a les nostres inseguretats. El sexe online pot ajudar a pujar l’autoestima per així aconseguir més soltura en la trobada sexual física.

 • Gaudir i viure experiències noves. Amb l’ajuda del sexe online pots tenir experiències que és probable no puguis viure d’una altra manera. Gràcies a l’ús d’internet el món s’ha renovat de moltes formes i el sexe no es queda enrere.

 • Conèixer més gent. La possibilitat d’interacció social que s’origina amb internet és increïble. Pots conèixer una gran quantitat de persones que d’una altra manera mai coneixeries. És una bona forma de socialitzar-se

 • Ideal per a relacions a distància. Mantenir una relació a distància pot suposar tot un repte, però gràcies a la possibilitat del sexe online pot ser més suportable. Això sí, tracta que no sigui una pràctica de per vida, ja que les relacions a distància en molts casos cauen en activitats i tractes desaconsellables. De tant en tant una trobada física es necessaria

Contres del sexe online

Segons exposa un estudi de la Universitat de Sevilla, el sexting moltes vegades es practica degut a la pressió social i la necessitat d’acceptació.

La majoria de vegades s’envien per les aplicacions d’ús quotidià com per exemple el whatsapp o través de qualsevol mitjà electrònic, des de missatgeria de text convencional (SMS) fins a correu electrònic i altres xarxes socials.

A part de ser perillós, això pot comportar conseqüències emocionals, en el cas que un tercer decideixi fer xantatge. Per això, és important estar completament segurs i ben informats abans de fer aquesta pràctica.

Has de tenir cura abans d’enviar un video o fotografia que et pugui posar en una situació delicada

Et pots trobar amb persones que utilitzen els teus moments intims per a pujar-los a les xarxes sense el teu consentiment.

Lamentablement no hi ha forma de saber les intencions de la persona amb qui estas practicant sexe online si es un total desconegut

sexting

Apps i plataformes per a practicar sexe online

El sexe online té molts més beneficis que contres i pots aprendre sobre noves tècniques sexuals i experimentar de forma 100% segura amb altres persones

Us recomanem les següents apps i plataformes per a realitzar aquestes pràctiques sexuals:

 • Confide
 • Signal
 • Frankly
 • Kaboom
 • Disckreet
 • Onlyfans
 • Contactos Rapidos
 • Fuego de vida
 • Follamigos
 • Happn

Confide


Confide és un servei de missatgeria per a enviar textos, fotos, vídeos i missatges de veu. Té un sistema de xifratge extrem per evitar invasions de tercers, i alhora també dóna l’opció de protegir-se de l’altre. Es pot utilitzar tant al mòbil com a l’ordinador.

Signal


Igual que a Snapchat, els missatges, imatges i vídeos que s’envien, s’autodestrueixen. El millor daquesta eina és que encripta els arxius que no vols que altres persones vegin. Per tant, és una de les apps més segures que podeu trobar per al sexting.

Frankly


De manera semblant a altres aplicacions, amb Frankly pots intercanviar contingut multimèdia i després eliminar-lo. També té una opció que permet participar en grups de manera anònima


Kaboom


Aquesta aplicació és molt interessant, ja que no cal que l’altre la tingui instal·lada al dispositiu. Després d’enviar el missatge, l’altra persona rebrà una adreça web protegida que pot arribar a través del correu, missatge de text o WhatsApp, entre altres alternatives.

El millor daquesta eina és que es pot especificar el temps de vista per als arxius i també quantes vegades es pot veure el text o imatge.

Disckreet

Funciona amb una tècnica militar que es diu ”la regla de les dues persones” i que consisteix a evitar que un sol individu assumeixi el poder d’activar una bomba nuclear. Aquesta app és segura precisament per aquest sistema.

Cadascú rep una contrasenya i tots dos han d’introduir-la alhora per poder descarregar i veure els arxius enviats. D’aquesta forma, la contrasenya, les dades personals i tots els fitxers són impossibles d’obtenir per tercers.

A més, la aplicació notifica si algú pren captura de pantalla al contingut enviat o si algú més està tractant d’accedir al fitxer.

Onlyfans

Es tracta d’una xarxa social només per a adults on els creadors de contingut comparteixen imatges i vídeos majoritàriament eròtics o sexuals de tot tipus i categories.


I és que, a diferència de les xarxes socials convencionals, en aquesta plataforma es poden publicar nus i continguts eròtics sense ser censurats, ja que aquest tipus de contingut és el principal reclam.


No obstant, no tot el que es publica a OnlyFans és eròtic. També hi ha comptes de xefs de renom, artistes o estrelles del fitness, que tenen un perfil i comparteixen fotos i vídeos amb els seus seguidors.
Tot i que hi ha canals gratuïts, en la majoria dels casos per poder accedir als continguts els usuaris han de convertir-se en fans de la persona que els publica. Per això, s’han de subscriure al perfil i abonar una quota mensual, l’import de la qual el creador fixa dins d’uns marges mínims i màxims que estableix la plataforma.

Tot i que la popularitat d’Only Fans s’ha disparat recentment, no és un servei de nova creació. La plataforma va néixer el 2016 i inicialment no era una xarxa social per a adults, sinó un punt de trobada entre els artistes i els seus seguidors.

La idea era oferir un lloc on els artistes proporcionessin als seus fans continguts exclusius, als quals podrien accedir a canvi d’una subscripció mensual.
Però el plantejament inicial va donar un canvi de rumb al 2018. Leonid Radvinsky, propietari del lloc web de sexe en viu MyFreeCams, va comprar el 75% d’Only Fans i va passar a ser el director de la plataforma, donant-li la identitat que té a dia d’avui.


El maig del 2020 Tim Stokely, fundador i CEO (Chief Executive Officer) d’OnlyFans, assegurava que la xarxa social per a adults tenia més de 30 milions d’usuaris registrats. Les subscripcions van créixer de manera increïble durant la pandèmia: només el mes d’abril es van incrementar més del 50%, i el nombre de creadors de contingut també va pujar com l’escuma fins arribar als 450.000.

OnlyFans ha captat l’atenció dels mitjans de comunicació i les notícies relacionades amb la plataforma s’han centrat en informar de les celebritats que han obert un compte, així com de detallar els beneficis que obtenen

“Contactos Rapidos”

La App de sexe simple i funcional

Si ets dels que encara estan buscant una app que garanteixi tenir molt de sexe, definitivament has d’entrar a ContactosRápidos.com, ja que sens dubte és la indicada. Aquesta increïble i versàtil app et porta per via directa on vols anar. Amb relaxades i dinàmiques sales de xat absolutament privades i una enorme base de dades amb homes i dones reals, perquè no t’emportis sorpreses desagradables d’últim moment.

Sense importar si busques només trobades sexuals o finalment t’has plantejat aconseguir la parella que sempre has volgut trobar, a ContactosRapidos.com tot això serà molt senzill. Només registrant-te ja tindràs accés a tants perfils d’homes i dones que busquen sexe, que l’única dificultat que tindràs al final del dia serà decidir-te per un.

Però per fer-te la tasca més senzilla, aquesta app et reuneix amb persones molt a prop teu i que a més s’adapten als teus criteris de cerca. Tot això amb la facilitat i l’accessibilitat que permet la pantalla.

“Fuego de vida”

La aplicació per tenir sexe casual

Una de les apps més recomanables és Foc de Vida, en aquest cas en particular, está ideada per a unir persones que només volen una aventura casual, complir les seves fantasies sexuals i, en general, aconseguir una relació liberal.

El millor és que ofereix un registre gratuït a primera instància amb certes característiques disponibles. Però no és per això precisament que la recomano, sinó que és molt efectiva per posar en contacte les persones.

“Follamigos”

Una de les aplicacions per tenir sexe més esteses a Espanya, on té una acceptació molt especial. Com Foc de Vida, aquesta aplicació està dirigida a aquelles persones sense compromís, però que no perden l’activitat sexual.

Follamigos compta amb eines interessants, com el xat per enviar missatges privats, un cercador per localitzar els perfils més compatibles. Com poques pàgines d’aquest estil, Follamigos incorpora un bloc d’informació molt variada i una categoria o distinció per identificar els usuaris TOP de bona reputació.

Utilitza aquesta app per a realitzar les teves fantasies sexuals i coneixer gent nova, compatible amb els teus interessos

Happn

Happn apareix al mercat entre l’elit de les aplicacions per tenir sexe perquè té un concepte innovador i interessant. Si vols aconseguir Bons rotllos periòdicament, puc recomanar Happn amb els ulls tancats. Aquesta aplicació que va néixer al país gal al 2015, ha crescut molt ràpid i funciona de la següent manera:

Completes un registre comú i corrent com el de qualsevol altra pàgina de cites, i immediatament, Happn comença a fer un seguiment dels llocs que visites. Així com segueix les teves passes, també ho fa amb la resta dels usuaris. Quan apareix una coincidència, l’aplicació us ho farà saber i és on es produeix el contacte.

Altres apps on pots arribar a tenir sexe

Hi ha aplicacions dissenyades per a altres fins semblants: conèixer persones, entaular contacte, “lligar”, intercanviar continguts eròtics i diverses activitats relacionades amb la nostra vida sexual i afectiva.


Però no totes tenen el mateix nivell de seguretat quant a sexting, en comparació amb les anteriorment esmentades; per la qual cosa no es recomanen per a aquest tipus de pràctica, sinó que és millor fer-les servir amb els fins per als que van ser concebuts.

Aquestes són les més populars

 • Tinder: l’aplicació de cites líder per tenir sexe. És una aplicació que no només és usada per joves, sinó per adults de qualsevol edat. Hi ha molta competència, és a dir, t’has de fer destacar perquè altres persones tinguin interès en contactar amb tu i en conseqüència sigui més fàcil parlar, quedar i tenir sexe.
 • Badoo: És una altra aplicació molt coneguda al nostre país. Sol tenir una alta presència de joves, encara que és veritat que ens podem trobar persones de qualsevol rang d’edat.
 • Love Park: Per a molts és una de les més simples d’utilitzar, i et permet tenir èxit a l’hora de lligar. No cal facilitar milers de dades, simplement el correu electrònic, i ja pots començar a fer-la servir.
 • Grinder: Es pot dir que és laplicació líder entre els bisexuals i els homosexuals.
 • Dattch: és una app exclusiva per a lesbianes. La gran majoria d’apps existents d’aquest tipus, fins ara, solien combinar-se amb aplicacions per a homosexuals, però sembla que la manera d’interactuar dels dos grups és diferent. Mentre que els homes tenen una manera molt més directa de lligar, les dones busquen un altre tipus de contacte. Dattch està pensada només per a elles.
 • Ashley Madison: no està enfocada en solters a la recerca de sexe casual, sinó en persones casades i compromeses. És, probablement, un dels llocs per aconseguir relacions extraconjugals discretes i exitoses. Al nostre país no té un gran nombre d’usuaris perquè és de parla anglesa
 • Lovoo: es pot conèixer gent molt interessant, però també la pots fer servir per tenir una cita d’una única nit i així tenir sexe. Té una versió bàsica a través de la qual pots activar el sistema de geolocalització per poder trobar gent a prop teu.
 • POF (Plenty of Fish): És molt fàcil de fer servir i pot ser una molt bona opció si volem tenir relacions esporàdiques i sense compromís.
 • Quiero Rollo: per a interactuar amb persones i aconseguir sexe casual
 • C-Date: és una aplicació per tenir sexe amb un aire molt casual i que està específicament adreçat a les aventures i trobades esporàdiques.
 • Fuckbook: Un lloc ideal per a persones a la recerca de trobades sexuals constants, diverses i amb facilitat.
 • Down: Anteriorment anomenada Bang with Friends, que era bàsicament, “follar amb amics”, Down és ara mateix una de les aplicacions per tenir sexe més de moda. S’assembla molt a Tinder
 • Pure: Una de les aplicacions per tenir sexe més anònimes. La mateixa plataforma s’encarrega d’eliminar la informació dels usuaris cada hora. Això també està connectat directament amb la privadesa. Qualsevol foto que publiquis romandrà visible tan sols durant una hora, però això també implica que t’hauràs de moure ràpid. Un cop estiguis registrat oficialment al lloc, pots aconseguir sexe casual en molt poc temps.
 • Bumble: és una de les més importants perquè hi ha grans possibilitats d’aconseguir un rotllo. No és una aplicació qualsevol, tot i que s’assembla força a Tinder. La gran diferència és que a Bumble, les noies són les que tenen el control de tot el que passa.
 • Feeld: és l’app indicada per complir la fantasia sexual de milions de persones, un trio. Si sempre has volgut, però no has trobat aquesta persona addicional, llavors és moment que provis Feeld. Pots triar com vols que sigui el teu grup, si 2+1 o 1+1+1. S’inicia sessió mitjançant Facebook, però tens l’opció de canviar el teu nom per cuidar la privadesa. La plataforma és completament amigable i molt directa pel que fa al seu propòsit
 • 3nder: Si el que voleu trobar són relacions liberals, més concretament un trio, aquesta és l’app que busques. Aquesta aplicació et permet provar alguna cosa diferent a les teves relacions íntimes i només és apta per als més atrevits. Solen utilitzar tant parelles com solters amb la ment oberta.
 • Whiplr: és l’aplicació perfecta per als que estan buscant satisfer o complir fetitxes excèntrics. La comunitat de Whiplr va molt més enllà de les converses i el sexe casual, per enfocar-se més en fetitxes específics

Recomanació

Per a practicar sexe online o sexting es recomanable, no exposar la cara ni parts del cos que puguin ser fàcilment identificades per tercers (lunars estratègics, marques de naixement, tatuatges o cicatrius entre altres)

Conclusió


Ara que coneixes les apps més segures per practicar sexting o sexe online, pots decidir quina és la que més t’agrada i quan començar a utilitzar-la.

No és dolent que et diverteixis, sempre que sàpigues fer-ho de manera segura.

Sigues responsable i coherent. Gaudiràs de la teva sexualitat de manera molt més agradable.

Espero que aquest post sigui d’ajuda per a endinsar-te en aquest mon

Pots seguir llegint més post com aquest al blog

Fins aviat

Lorena Callau

Comparteix
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.