Què és el sexe online i quins són els seus beneficis?

with No hi ha comentaris

El sexe online és un terme que s’ha popularitzat molt més en els darrers anys, ja que la societat actual està completament connectada. Avui us parlaré de què és aquesta pràctica i quins són els seus beneficis

Què és el sexe online?

El sexe online, també conegut com cibersexe és quan es fa una simulació convincent d’una relació sexual per mitjà d’internet i és tan popular, perquè no cal tenir parella per a practicar-lo.

Encara que hi ha estudis recents que diuen que la majoria de les persones que tenen una relació estable practiquen sexe online començant per escrits o sexting, després fotos i finalment incloent vídeos.

Diferenciem bé aquests dos conceptes, el sexe online fa referència a l’acte sexual mitjançant internet. El  sexting es fa sols amb missatges de text mitjançant l’intercanvi de missatges eròtics i sexuals

Les dues pràctiques són beneficioses i divertides depenent la situació. El primer que fem és desenvolupar la nostra imaginació.

Les persones que practiquen cibersexe i no tenen parella, és comú que no hi hagi implicat un tema emocional. Aquest tipus de pràctica és molt efectiva, ja que tens a l’altre costat de la pantalla a una persona interactuant.

sexe online 2021

Pros del sexe online

El sexe digital té els seus punts forts, característiques i beneficis i ara t’explicaré quins en són els principals beneficis de practicar-lo

  • L’anonimat. Un punt important i fort a l’hora de practicar el sexe virtual és l’anonimat que pots tenir. Et sents més lliure i no et sents jutjat, ja que cap la possibilitat de que no et vegin del tot… pots deixar la cara fora de l’objectiu si ho prefereixes

  • Deixar de banda la timidesa. Al ser una pràctica que es pot convertir en anònima, les persones deixen volar més la seva imaginació i es tornen més obertes expressant-se amb més fluïdesa.

  • Major desimboltura en una trobada física. Molts problemes sexuals venen lligats a les nostres inseguretats físiques. El sexe online pot ajudar a pujar l’autoestima per així aconseguir més desimboltura en una trobada sexual físic. A més, és una forma de socialitzar.

  • Gaudir i viure experiències. Amb l’ajuda del sexe online pots tenir experiències que és probable no puguis viure d’una altra manera. Gràcies a l’ús de l’internet el món s’ha renovat de moltes formes i el sexe no es queda enrere.

  • Conèixer més gent. La possibilitat d’interacció social que s’origina amb l’internet és increïble. Pots conèixer una gran quantitat de persones que d’una altra manera mai coneixeries.

  • Pots mantenir una relació a distància. Encara que això no és molt recomanable, hi ha parelles que li funciona, mantenir una relació a distància pot suposar tot un repte, però gràcies a la possibilitat del sexe online pot ser més suportable. Això sí, tracta que no sigui una pràctica de per vida, ja que les relacions a distància en molts casos cauen en activitats i tractes desaconsellables.

Contres del sexe online

L’únic mal que li veig al sexe online és que et pots trobar amb persones que utilitzen els teus moments intims per a pujar-los a les xarxes sense el teu consentiment. Has de tenir cura abans d’enviar un video o fotografia que et pugui posar en aquesta situació.

Lamentablement no hi ha forma de saber les intencions de la persona amb qui estas practicant sexe online si es un total desconegut

Conclusió

Com pots veure, el sexe online té molts més beneficis que contres i t’ajudarà a excitar-te en la intimitat de la teva llar i pots aprendre sobre noves tècniques sexuals, experimentar de forma 100% segura amb altres persones i molt més

Espero que aquest post sigui d’ajuda per a endinsar-te en aquest mon

Pots seguir llegint més post com aquest al blog

Fins aviat

Lorena Callau

Comparteix
Share

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.