Tots hauríem de conèixer els punts erògens masculins i femenins però és molt normal que avui en dia no tothom tinguin tots el punts clars.

Per això, en aquest post et diré quins són

Punts erògens masculins

És important conèixer els punts erògens masculins. D’aquesta manera, deixarem de banda la idea que els homes només tenen un lloc de plaer, i la vida sexual es fará més interessant.

Ara enumerarem algunes zones:

  • Els llavis

Els llavis són dels llocs més sensibles i no només quan ens referim als homes, les dones també presenten molta sensibilitat en aquesta zona. Per a moltes parelles, el petó és una de les claus per a una trobada sexual plaent.

  • Els mugrons

Sí, els homes també tenen sensibilitat als mugrons. Aquesta zona és molt estimulant i pot despertar fàcilment el plaer. Això sí, tracta d’estimular sempre amb cura i suavitat.

  • Les orelles

Les orelles és un punt molt sensual i excitant si ens referim als homes. A més, per estimular aquest punt no es requereix molt esforç. Pots provar prement amb dos dits o amb moviments de la llengua.

  • El perineu

El perineu és de les zones més erògenes dels homes, està situat entre l’anus i l’escrot. Per estimular aquesta zona has de donar massatges lentament i amb molta cura. Després del penis i l’escrot, aquesta zona és de les més sensibles així que aprofita-la.

  • L’anus

Avui dia encara hi ha homes que aquesta zona els resulta un tabú. Per això és moment de començar a explorar. No obstant això, ja és més comú parlar de l’anus com un punt G masculí i per estimular-lo pots fer-ho de diverses formes, una simple carícia pot resultar plaent.

  • El penis

Aquesta és la zona que no podia faltar, el punt erogen per excel·lència i que es manté des de sempre. El penis conté moltes terminacions nervioses que s’estimulen molt fàcilment.

Punts erògens femenins

Si bé és cert que l’home té molts punts erògens, se sap que la dona en té molts més. Per això és important que en l’acte sexual l’estimulació sigui molt variada.

Ara parlarem d’alguns punts erògens femenins:

  • Els pits

És una de les zones més sensibles a la dona. Davant l’estímul sexual, els mugrons reaccionen gairebé els primers. La manera d’estimular-los varia segons la dona, ja que algunes prefereixen sentir una mica de dolor i altres que preferixen caricies suaus.

  • Llavis majors, menors i muntanya de venus

Tant els llavis majors com els menors senten gran plaer en ser estimulats manualment o oralment. No obstant això, en el cas de la muntanya de venus no té gran sensibilitat, però com està proper al clítoris és una zona molt excitant.

  • El clitoris

És l’òrgan femení amb la única funció de donar plaer. Per a moltes dones és la part més sensible i excitant. No obstant això, s’ha d’estimular amb cura, ja que té una alta sensibilitat.

Espero que aquest post t’ajudi a gaudir més del sexe

Pots seguir llegint més post com aquest al blog

Fins aviat

Lorena Callau

Comparteix
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.