How to choose the first sex toy?

with No comments

There comes a time in any adult's life when a very important decision has to be made.

Us trobareu al davant d’un mar d’opcions que ho faran dubtar de donar un fals. I per a aquest moment tan difícil, comptar amb una mica d’ajuda és un alleujament fora mida. Doncs aquesta guia allunyarà les males decisions com l’all allunya els vampirs jijiji


Em refereixo a l’hora de comprar la vostra primera joguina sexual.


Així com tots fem un primer petó i fem l’amor per primera vegada, també tenim una primera vegada per comprar una joguina. Com primerencs, les ficades de pota són totalment acceptables, però per evitar-te les males estones que jo i molts més hem passat abans, vaig a tirar-te un cop de mà perquè puguis triar la millor primera joguina sexual. Uns que no només compleixi amb el seu objectiudonar-te plaersinó a més que et faci experimentar noves sensacions.


Anem a descobrir la resposta a la pregunta que tots ens fem alguna vegada: ¿Com triar la primera joguina sexual ? serà una forma interessant de conèixer-nos. Explorar la nostra sexualitat hauria de ser part dels nostres objectius com a adults. Una sexualitat sana i plena et farà inevitablement una persona més feliç. Increïblement de vegades el primer pas cap a la nostra felicitat es troba en el lloc més obvi: entre les nostres cames.


How to choose the first sex toy?


Hi ha opcions per a un primer joguet sexual que són segures i eficaces, així que et parlaré d’aquestes opcions. Així no t’equivocaràs a l’hora d’ordenar la teva joguina quan estigues a un dels meus Tapersex

Dildo:

primera joguina sexual

Si hi ha alguna cosa clàssica en el mercat de les joguines sexuals, aquests són els dildos i amb molta raó. Tot i que ens hem tornat una mica més tecnològics en tots els aspectes, els nostres impulsos sexuals segueixen dirigits als genitals. Comprar un dildo com a primera joguina sexual és una gran opció. A més és una manera d’abordar el plaer sense tanta intervenció tecnològica. Simplement fent servir la imaginació i concentrant-nos en el que sentim.


Bala vibradora:

Bala vibradora 7 velocitats estampat purple


Són vibradors de mides petites que poden ser fàcilment guardats en qualsevol lloc. Són molt potents en quant a la intensitat vibratòria i la forma d’utilitzar-los és summament senzilla. Aquesta joguina pot utilitzar-se per estimular el clítoris o els testicles. És excel·lent per aconseguir orgasmes intensos i ràpids de la forma més simple. És un d’aquests implements sexuals que no poden faltar al teu calaix i que t’ajudaran a explorar-te millor.
Comprar una bala vibradora és una opció meravellosa i segura


Satisfyer:

satisfyer pro 2


Es tracta d’una nova joguina sexual que ha revolucionat el mercat. En el meu blog he parlat diverses vegades d’ell i no és per menys. Es tracta d’una joguina que promet orgasmes en només 2 minutes. Cada vegada més dones proven aquesta sorprenent joguina. I el millor és que també hi ha una versió masculina amb el mateix èxit que la seva contrapart femenina. Les seves ones vibratòries et faran descobrir orgasmes totalment diferents i intensos.
Comprar un Satisfyer és una opció excel·lent per al teu primer joguina sexual.Qualsevol d’aquestes opcions et serà ideal per aquesta primera trobada entre tu i la teva joguina sexual. No dubtis a intentar i explorar sense por.

Share
Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam comments. Learn how comment data is processed.