Lubricants a base de silicona VS lubricants a base d’aigua

with No hi ha comentaris


No hi ha dubtes que el sexe és molt més placenter quan tot està adequadament lubricat. Per a moltes dones humitejar ràpidament és difícil. I algunes parts del nostre cos no posseeixen lubricació pròpia. Però no hi ha di què preocupar-se, ja que existeixen els lubricants íntims. Que fan la trobada sexual més satisfactoria i més fàcil. A més d’aportar olor, sabor i sensacions extres. No hi ha res que un bon lubricant íntim no pugui resoldre efectivament.


Ara, les diferències entre lubricants poden ser confuses. A la fi i al el cap, només es necessita un producte que faci l’accés més fàcil i satisfactori. Però per a molts altres, aquesta diferència és vital. Per això anem a parlar avui dels lubricants a base de silicona i els lubricants a base d’aigua. Descobrirem les característiques especials de cada un. D’aquesta manera si estàs buscant la millor opció per a una nit salvatge, puguis comptar amb la seguretat de triar bé.

Quin és el millor lubricant?


Dir que un lubricant és millor que un altre pot ser una tasca una mica complicada. Cada persona és un món, té preferències diferents i li funcionen millor certes coses. Per això és tan positiu que en el mercat dels productes sexuals hi hagi opcions per a tota classe de necessitats. Per tant, el millor lubricant és aquest que els faci sentir millor a tots dos. Que gaudeixin més plenament i que compleixin millor la seva funció.

Lubricant a base de silicona:


Aquests lubricants s’activen gràcies a la fricció i fa que la dilatació de l’obertura sigui molt millor. La textura d’aquests lubricants a base de silicona és bastant densa i duradora. És molt recomanable especialment per a dones que pateixin sequedat vaginal, dones grans i per al seu ús durant la menstruació.
El seu principal avantatge està relacionada a la seva durabilitat, són excel·lents per utilitzar durant el sexe a l’aigua. A causa de que no és fàcilment soluble, la lubricació es manté per més temps. A més hi ha molts tipus de lubricants a base de silicona. Hi ha els que són a base de productes vegetals, els que contenen aromes i molts més.


El seu desavantatge pot ser també la seva durabilitat, a causa que és una mica més complicat llevar-se el residu de lubricant íntim. Generalment s’ha de fer ús de molt sabó i aigua per retirar-lo de el tot. A més, no es pot utilitzar amb joguines de silicona ja que pot produir irritacions.

Lubricant a base d’aigua:


D’altra banda tenim els lubricants a base d’aigua, més naturals i amb una gran preferència per part dels consumidors. Això es deu al fet que són més lleugers, més frescos i són molt compatibles amb tot tipus de preservatiu. També combinen bé amb qualsevol joguina sexual, sense risc d’irritacions. Actualment aquests lubricants són totalment innocus i lliures de productes químics.


El seu principal avantatge rau en la compatibilitat amb qualsevol altre producte. A banda, aquests lubricants donen la facilitat d’eliminar simplement amb aigua.


El seu principal desavantatge està en la rapidesa amb què s’evapora durant l’acte sexual. Fent que s’utilitzi el doble del producte en moltes ocasions.

Conclusió:

lubricants


Com a conclusió, els dos lubricants íntims són efectius a el 100%, per tant l’elecció queda de part del consumidor. En el meu Tupper Sex a Tarragona recomano utilitzar el lubricant a base d’aigua per a novells. D’aquesta manera es podrà utilitzar amb preservatius o joguines de silicona. Després poden provar el que té base de silicona i així decidir-se. O tenir tots dos a casa per a diferents ocasions.

Comparteix
Share

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.