sexo tantrico

Avui ens introduirem al mon del Sexe Tàntric

El terme “Tantra” ve del sànscrit (la llengua dels textos clàssics de l’hinduisme) que significa “alguna cosa que s’estira” en el sentit de la continuïtat del temps. Que no té ni principi ni fi.

El tantra és una filosofia de vida que ve del budisme, hinduisme, jainisme i altres religions d’origen oriental i que cerca la plenitud amb un mateix i amb els altres, sent conscients de la nostra pròpia realitat.

,

El sexe, dins d’aquesta pràctica tan sols abasta, una reduïda part dins de tot el que involucra aquesta sàvia filosofia i és la via per aconseguir més sensibilitat i focalitzar l’energia de l’univers

No obstant això, el sexe tàntric és un producte occidentalitzat, revestit per un halo de sensualitat i erotisme que envolten a aquesta sensual i interessant pràctica i que s’enfoca en crear una connexió profunda i íntima.

Dit això, anem a comentar 5 mites del sexe tàntric a tenir en compte si vols practicar-lo

Com més separats, millor

Es cert. En el sexe tàntric com més separats estiguin l’un a l’altre, l’atracció serà més forta

El contacte visual és molt important durant aquesta pràctica i encara que resulti una mica difícil al principi, amb això fomentaràs la fusió entre tots dos, sense cap tipus de contacte. A més, t’ajudarà a desxifrar molt millor els senyals de la teva parella.

S’ha de improvisar

Fals. És ben sabut que no podem practicar el sexe a qualsevol hora, ni qualsevol lloc, i és de summa importància, planificar molt bé la pràctica per tal d’aconseguir un ambient tranquil i harmoniós.

Organitza i prepara bé l’ambient, on duràs a terme la teva trobada sexual. Si és el dormitori, el millor és assegurar-se que per aquesta trobada, aquest es convertirà en un “Temple de l’amor”. Fins i tot afegir flors aromàtiques i espelmes, augmentarà la tensió sexual.

No ha d’haver penetració

Aquest mite del sexe tàntric, és totalment fals. Ja que si pot haver penetració dins del Tàntra. No obstant això, cal tenir en compte, que això no només es basa en la penetració, també s’ha de gaudir el moment, amb molta paciència i sense preocupacions.

No tothom ha de practicar-lo

Aquest mite del sexe tàntric, és totalment cert, ja que no tothom està preparat per tenir aquest tipus d’experiències tan espirituals. Pel que pot arribar a aportar grans revelacions, de les quals, no tothom està a punt per entendre-les.

S’han de controlar les energies a través de la nostra consciència i controlar els nostres impulsos. A més, aquesta filosofia també exigeix ​​tenir una bona alimentació i gestionar la nostra respiració.

L’orgasme és molt més intens

Cert, però cal tenir en compte que la intensitat d’aquest acte, dependrà de la contenció i harmonia personal que s’aconsegueixi. És un mite del sexe tàntric, que aquestes relacions poden durar, no només minuts, fins i tot hores, arribant a el clímax, gràcies a la força i passió que s’aconsegueix durant el procés, sent totalment cert.

És important aprendre a controlar la respiració i compassar-la amb la teva parella. Això ajudarà a relaxar-vos, a establir una connexió especial i a augmentar la passió i el vincle entre tots dos.

sexe tàntric

Espero que aquest article us hagi agradat!

Podeu seguir llegint més articles com aquest al blog

Visiteu el nostre sex shop online, on trobareu gran varietat d’articles per a la vostra intimitat sexual.

Gràcies per llegir

Comparteix
Share

Comments (4)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.