És possible saber quan algú fingeix els orgasmes? Aquesta és una pregunta que probablement tots ens hem fet alguna vegada, i que molts científics han tractat de respondre. I la veritat és que, encara que no sempre podràs adonar-te si algú està tenint o no un orgasme, si és possible reconèixer certs canvis que es produeixen en el cos quan es té un orgasme; tot això gràcies al sistema nerviós simpàtic.

El sistema nerviós simpàtic

Mitjançant el sistema nerviós, el cervell envia senyals elèctrics a la resta de el cos, sent el responsable que el nostre organisme funcioni correctament. Així, gràcies al sistema nerviós respirem, digerim, i un llarg etcètera.
El sistema nerviós és molt extens i ha estat dividit en diferents seccions. Però, la què ens importa avui és la del sistema nerviós simpàtic, ubicat en el sistema nerviós central.


Diguem que el sistema nerviós simpàtic és el que s’encarrega d’augmentar la pressió cardíaca, augmentar la mida de les pupil·les, entre altres coses, com a resposta a situacions de tensió, com en les que et trobes en perill, o quan arribes a l’orgasme.

Els orgasmes i el sistema nerviós simpàtic

Està comprovat que quan s’arriba a l’orgasme, el sistema nerviós simpàtic activa certes funcions del nostre cos. És per això que el ritme cardíac augmenta o que les nostres pupil·les es dilaten; similar a com succeeix quan ens trobem en una situació perillosa, per molt estrany que soni.
De manera que és possible saber, al menys d’aquesta forma, si una persona ha arribat a l’orgasme, ja que el seu ritme cardíac s’accelera considerablement, i les pupil·les se li dilaten.

És efectiva aquesta forma de saber si algú té orgasmes?

Aquesta pot ser una manera útil de saber si algú en veritat arriba al tenir orgasmes o si simplement els fa veure. No obstant això, no és una cosa que es pugui fer sempre i has de tindre en compte que les trobades sexuals generalment es donen amb la llum apagada i no sempre es pot mirar als ulls, i tampoc no és tan fàcil sentir el ritme cardíac d’una persona.
Però hi ha altres formes de saber si una persona fingeix els orgasmes o si no gaudeix del sexe.

Altres formes de saber si algú no té orgasmes

Prestant atenció al comportament de la persona, podràs saber si gaudeix o no durant el sexe.
Generalment, qui no gaudeix, sempre posa excuses quan se li proposa fer-ho. «Avui no vull, tinc mal de cap» o «no puc, tinc la regla» són dues de les excuses més comuns, les quals són un disbarat. Està comprovat que el sexe és un analgèsic natural, que pot arribar a ser fins i tot més potent que una pastilla; també se sap que durant la regla, les dones tendeixen a tenir un major desig sexual.
Així que si algú posa aquestes excuses, pots saber que probablement no gaudeixi molt durant el sexe.

Parla amb la teva parella

Si creus que la teva parella fingeix els orgasmes o no gaudeix durant el sexe, el millor que pots fer és preguntar-li directament. És important que en la parella hi hagi sinceritat, i que si hi ha problemes amb el sexe, es puguin solucionar. I si la teva parella no gaudeix, que puguin parlar sobre què s’ha de millorar, perquè tots dos puguin tenir una plaent i saludable vida sexual.

Gràcies per llegir!

Espero que t’hagi agradat aquest article. I si vols llegir més sobre sexualitat, et convido a que visitis el meu blog fent click aquí.

Comparteix
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.