L’ou vibrador amb app de pretty love

with No hi ha comentaris
Ou vibrador app Prety love

Quan diem joguines sexuals, usualment ens venen a la ment alguns dels més populars.

La majoria d’aquestes joguines estan pensats i fets per al plaer en solitari. Podent ser implementats dins de la relació de parella, però no sent pensats per a aquest fi. Per això tendim a pensar que les joguines sexuals són més per a ús personal que per practicar amb la teva parella.

Res més allunyat de la realitat. De fet, hi ha moltes joguines sexuals pensats per a ser utilitzats en parella. I és que la implementació de les joguines dins de la nostra intimitat, pot avivar una l’flama, fer-la que cobri més força i que ens banyi en plaer i desig.

És per això que algunes empreses s’han dedicat a treballar en base a el joc en parella. Ho fan de manera que a més de ser sexy, sigui divertit per a la parella. Sota aquesta premissa va ser creat l’Ou Vibrador amb app de Pretty love.

Ou vibrador amb app de Pretty love, un joc sexy i tecnològic

Fet perquè les parelles puguin compartir el plaer d’una forma picant i divertida.

Aquesta joguina fet totalment de silicona de grau mèdic serà el teu confident ideal a l’hora de jugar dins de l’habitació. L’Ou vibrador amb app de Pretty love utilitza la tecnologia de les aplicacions mòbils perquè puguis gestionar molt millor el vibrador.

Així que no hi haurà necessitat d’estar pressionant botons per calibrar la intensitat. Tot el que has de fer és descarregar-te la aplicació i connectar el teu mòbil amb el vibrador via bluetooth.

L’ou vibrador amb app de pretty love està fet amb la més alta tecnologia. A l’usar-lo, t’adonaràs que és molt més senzill que qualsevol altre vibrador. Ja que amb l’aplicació podràs manejar de la millor manera possible i serà més pràctic d’utilitzar.

A més, està fet per generar estimular el clítoris i el Punt G, els oasis màxims de el plaer femení. Per tant, trobaràs uns excel·lents orgasmes.

Utilització de l’ou vibrador amb la teva parella

Aquí és on ve la part picant: un dels millors trucs en el sexe, és elevar el plaer visual. Els shows privats en la intimitat i mirar el plaer de l’altre encenen la passió amb forces. Prova jugar amb el teu noi amb aquest vibrador, lliurant-li el control perquè et de plaer mentre tu et lliures.

Demana-li que et miri mentre jugues amb el vibrador per tot el teu cos fins a arribar a el punt màxim. Una vegada aquí, deixa que faci la seva feina. Com ell té el control, és completament responsable de portar-te a el clímax. És increïble mirar donar-li un orgasme a algú sense si més no tocar-lo, de la mateixa forma en què és rebre-ho.

Per tant, aquest petit show privat serà una experiència summament plaent per a ambdós. A més de fomentar la confiança de la parella, un punt molt important en el sexe: és l’únic moment on podem ser veritablement lliures i deixar-nos caure, així que hem d’aprofitar, i amb qui millor que amb la nostra parella.

A que estàs esperant per a comprar-lo?

L’ou vibrador amb app de pretty love està inclòs dins del nostre tapersex, així que si vols conèixer més sobre ell, i les últimes joguines de mercat, omple el formulari i amb gust en parlarem

Comparteix
Share

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.