REGISTRA’T A LA NEWSLETTER

ET REGALEM 5€ *

Per a la teva 1ª COMPRA al nostre sexshop online!

Rebràs les nostres novetats i les publicacions que fem al Blog de Lore on parlem sense tabús sobre sexualitat i molt més

Formulari

Formulari de subscripció al blog

Loading


*5€ de regal a descanviar a la 1a compra a partir de 10 €. Rebràs el teu codi per correu electrònic. Promoció acumulable exclusiva de la botiga online www.sexshoplorena.com (i ventes privades)

En compliment del que estableix la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal seran tractades per part de Lorena Callau en qualitat de responsable del tractament, amb la finalitat de gestió de les sol·licituds d’informació que arriben a través de formularis web o xarxes socials. Així mateix, us informem que excepte obligació legal o consentiment exprés per part vostra, no cedirem les vostres dades a terceres persones.

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries com també exercir els altres drets recollits per la normativa de la forma que s’explica a la informació addicional. Vostè pot exercir els drets esmentats en els termes establerts a la normativa vigent adreçant-se a l’email:

info@lorenacallau.cat

Així mateix, podeu sol·licitar a les mateixes dades de contacte, informació addicional detallada sobre la nostra política de protecció de dades. Igualment, podreu consultar la nostra informació addicional prement aqui

Comparteix
Share