Com triar la primera joguina sexual?

with No hi ha comentaris

Arriba un moment en la vida de qualsevol adult en la que s’ha de prendre una decisió molt important.

Us trobareu al davant d’un mar d’opcions que ho faran dubtar de donar un fals. I per a aquest moment tan difícil, comptar amb una mica d’ajuda és un alleujament fora mida. Doncs aquesta guia allunyarà les males decisions com l’all allunya els vampirs jijiji


Em refereixo a l’hora de comprar la vostra primera joguina sexual.


Així com tots fem un primer petó i fem l’amor per primera vegada, també tenim una primera vegada per comprar una joguina. Com primerencs, les ficades de pota són totalment acceptables, però per evitar-te les males estones que jo i molts més hem passat abans, vaig a tirar-te un cop de mà perquè puguis triar la millor primera joguina sexual. Uns que no només compleixi amb el seu objectiu “donar-te plaer” sinó a més que et faci experimentar noves sensacions.


Anem a descobrir la resposta a la pregunta que tots ens fem alguna vegada: ¿Com triar la primera joguina sexual ? serà una forma interessant de conèixer-nos. Explorar la nostra sexualitat hauria de ser part dels nostres objectius com a adults. Una sexualitat sana i plena et farà inevitablement una persona més feliç. Increïblement de vegades el primer pas cap a la nostra felicitat es troba en el lloc més obvi: entre les nostres cames.


Com triar la primera joguina sexual?


Hi ha opcions per a un primer joguet sexual que són segures i eficaces, així que et parlaré d’aquestes opcions. Així no t’equivocaràs a l’hora d’ordenar la teva joguina quan estigues a un dels meus Tapersex

Dildo:

primera joguina sexual

Si hi ha alguna cosa clàssica en el mercat de les joguines sexuals, aquests són els dildos i amb molta raó. Tot i que ens hem tornat una mica més tecnològics en tots els aspectes, els nostres impulsos sexuals segueixen dirigits als genitals. Comprar un dildo com a primera joguina sexual és una gran opció. A més és una manera d’abordar el plaer sense tanta intervenció tecnològica. Simplement fent servir la imaginació i concentrant-nos en el que sentim.


Bala vibradora:

Bala vibradora 7 velocitats estampat purple


Són vibradors de mides petites que poden ser fàcilment guardats en qualsevol lloc. Són molt potents en quant a la intensitat vibratòria i la forma d’utilitzar-los és summament senzilla. Aquesta joguina pot utilitzar-se per estimular el clítoris o els testicles. És excel·lent per aconseguir orgasmes intensos i ràpids de la forma més simple. És un d’aquests implements sexuals que no poden faltar al teu calaix i que t’ajudaran a explorar-te millor.
Comprar una bala vibradora és una opció meravellosa i segura


Satisfyer:

satisfyer pro 2


Es tracta d’una nova joguina sexual que ha revolucionat el mercat. En el meu blog he parlat diverses vegades d’ell i no és per menys. Es tracta d’una joguina que promet orgasmes en només 2 minuts. Cada vegada més dones proven aquesta sorprenent joguina. I el millor és que també hi ha una versió masculina amb el mateix èxit que la seva contrapart femenina. Les seves ones vibratòries et faran descobrir orgasmes totalment diferents i intensos.
Comprar un Satisfyer és una opció excel·lent per al teu primer joguina sexual.Qualsevol d’aquestes opcions et serà ideal per aquesta primera trobada entre tu i la teva joguina sexual. No dubtis a intentar i explorar sense por.

Comparteix
Share

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.