Què és el BDSM?

with No hi ha comentaris


Amb el pas dels anys, les persones s’han obert molt més sexualment. Pràctiques que en el passat eren considerades pervertides, avui són un aspecte més de la sexualitat. No és d’estranyar llavors que cada vegada més persones s’interessin per saber què és el BDSM. I encara que com tota pràctica, el BDSM pot arribar a extrems desagradables, també pot ser un additiu sexual interessant.


Per això, avui vaig a explicar-te una mica més sobre aquestes sigles i els seus significats. Perquè coneguis una mica més d’aquest veritable estil de vida i ampliïs els teus horitzons. T’atreveixis a provar coses noves tot sol o amb la teva parella, però sobretot, comencis a fer desaparèixer els prejudicis.

Què és el BDSM?


Aquestes sigles juntes donen el nom a un grup de pràctiques eròtiques i sexuals, totes estretament relacionades entre si. Que juntes conformes en la seva totalitat un estil de vida en si mateix.

Bondage.
Disciplina i Dominació.
Submissió i Sadisme.
Masoquisme.


Des de la popularitat que va adquirir el Sadisme i el Masoquisme en la literatura, el BDSM no ha deixat de ser un tema de conversa. Per a alguns, aquestes pràctiques defineixen cada aspecte de la seva vida, però per a altres són una forma de fer més picant l’alcova. El que ha fet que l’accés a tota la informació relacionada a aquest tema sigui més fàcil d’obtenir.

El BDSM, un ampli món:


Què és el BDSM ?, és pregunta que es pot respondre de moltes maneres. El BDSM és tant la seva estètica tan característica, com la seva filosofia de mutu respecte. Que sempre busca que esclau i dominant, mantinguin una relació en què no es perjudiqui la salut de cap. Aquest un intercanvi complex, que no es limita únicament a l’àmbit sexual. Doncs la nostra sexualitat comença a ser concebuda en els nostres caps.

El BDSM és un món tan ampli, que dues persones que el practiquen habitualment, poden no trobar gustos afins. Fins i tot, certs aspectes estètics de l’BDSM són considerat veritable art, com el Bondage. És una pràctica molt interessant per implementar amb cura en les nostres alcoves i donar-li un gir sorprenent a una trobada sexual.


L’important és que tu i la teva parella us sentiu còmodes amb aquests additius sexuals. Existeixen actualment molts productes de BDSM en el mercat i són molt fàcils d’obtenir. Unes esposes, una fusta i alguna roba de làtex poden convertir qualsevol nit en alguna cosa de no oblidar.


I encara que per a moltes persones el BDSM pot ser la seva vida sencera, tu també pots provar. Com sempre dic, no tinguis por d’explorar una mica i descobrir coses de tu mateix

Per concloure:


És un tema ampli i complicat, que no s’ha de prendre a la lleugera, sinó amb molt de respecte. Si vols intentar qualsevol d’aquestes pràctiques, llavors explora poc a poc, respecta els teus límits i els de la teva parella. Comença amb alguna cosa fàcil i veu avançant lentament, pots obtenir alguns productes en el meu Tapersex


Gaudeix de la teva sexualitat!

Comparteix
Share

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.