Squirting i l’Ejaculació femenina

with No hi ha comentaris

Sabies que hi ha diferències entre l’ejaculació femenina i el squirting?

És un tema del que no se’n parlava fa uns anys i molt poca gent sap al respecte. I és que també pot resultar fàcil de confondre. Fa uns mesos vaig escriure sobre aquest tema i avui seguirem comentant les diferències entre aquestes dues manifestacions del plaer.

Diferències entre el squirting i l’ejaculació femenina

En el cas de les dones, l’excitació sexual sovint s’ha associat a “estar humida” o “mullada” Fins i tot, el mateix orgasme és identificat per nosaltres com una sensació d’humitat que acompanya el mateix clímax. Però hi ha un món més enllà de l’orgasme femení a què relativament poques dones podem accedir.

Principalment gràcies a la pornografia i les seves exagerades imatges, l’squirting s’ha fet molt famós. Però no passa el mateix amb l’ejaculació femenina, més difícil d’identificar i fàcil de confondre.

Llavors, comencem (o acabem) pel principi: Tant el squirting com l’ejaculació, són producte d’alts nivells d’excitació. En el cas de l’squirting s’expulsa generalment una considerable quantitat de líquid.

ejaculació femenina i squirting

Aquest líquid està compost principalment per orina diluïda, de manera que gairebé no fa olor i, a més, és incolor. S’expulsa per la uretra i no per la vulva, contrari a la creença popular.

És normal que el squirting s’experimenti abans o durant l’orgasme. Encara que també pot donar-se el cas que es doni sense orgasme. Fins i tot, hi ha dones que poden experimentar-lo de forma voluntària.

I a l’altra cara de la moneda, està l’ejaculació femenina que genera un líquid en menors quantitats, més espès i gairebé blanc. De fet és bastant similar al semen.

A diferència de l’squirt, l’ejaculació femenina es segrega (sempre involuntàriament) a través de les glàndules de Skene, orificis situats de banda a banda de la uretra que solen anomenar-se la “pròstata femenina”.

L’ejaculació femenina també s’experimenta abans o durant l’orgasme, però mai es presenta sense orgasme. Ara bé, totes dues reaccions poden donar-se simultàniament sense problemes.

Com aconseguir una ejaculació femenina o squirting?

Això depèn de cada dona i de la seva forma d’arribar a l’èxtasi. Però és molt comú arribar a un squirting o una ejaculació femenina estimulant intensament el clítoris, la vulva i la zona que envolta la uretra.

Si no dóna resultats, pots recórrer a una joguina sexual. Per exemple, moltes dones afirmen que la seva primera ejaculació va ser gràcies a un succionador de clítoris o a un vibrador.

Si encara no aconsegueixes resultats, llavors prova afegint estimulació en el punt G. No és broma, el punt G sí que existeix! I anem a ajudar-te a trobar-lo si encara no ho has fet.

El punt G és a prop a uns quants centímetres dins de la vagina, però no hi ha una mesura justa perquè cada dona és diferent. Està a la paret superior de la vagina, una zona més rugosa i se sent clarament més sensible. Al tocar-la, descobriràs que s’infla i genera molt plaer.

Sabent tot això, només et caldrà una mica de paciència i deixar-te portar. Si sents ganes d’orinar, no les reprimeixis, ho estàs fent bé i el millor està per venir.

Si vols seguir llegint sobre el tema et recomanen aquest altre post del blog

Comparteix
Share

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.