Tècniques de masturbació femenina

with No hi ha comentaris

Encara que en el passat la masturbació era vista com un acte impiu, avui està sent revalorada. Una gran part de la població practica la masturbació de forma habitual i hem arribat al punt en què fins i tot el Summe Pontífex ha hagut de dir que aquest acte ja no es considera un pecat.


I no podria ser d’una altra manera, perquè la masturbació guarda molts beneficis, entre els quals podem trobar que:


• Redueix l’estrès, generant una sensació de relaxació gràcies a l’alliberament d’endorfines.
• Ajuda a prevenir infeccions.
• Ajuda a agafar el son sense necessitat d’utilitzar medicaments.
• Millora la vida sexual i ajuda a obtenir orgasmes amb més facilitat.
• Alleuja els dolors menstruals, sent fins i tot més recomanable que els medicaments.


Però malgrat tots els beneficis que guarda la masturbació femenina, moltes noies encara es troben perdudes a l’hora de fer-ho. No és que hi hagi una forma específica de masturbar. Però hi ha algunes tècniques de masturbació femenina que poden ser de molta ajuda per arribar a l’orgasme. Per això avui us explicaré en què consisteixen algunes d’elles.

De menys a més

El cos femení és sensible, per tant és necessari generar excitació prèvia perquè es pugui estar més receptiva. No es pot començar fregant violentament el clítoris, perquè desembocarà en una masturbació poc satisfactòria.


El primer és començar amb suavitat, començant per acariciar les cuixes. Apropant-nos suaument a la zona de plaer, però no directament al clítoris. Tota la vagina té terminacions nervioses, i també sentirem plaer estimulant zones com els llavis

Tècniques de masturbació femenina


De dalt a baix i d’un costat a l’altre. S’ha de deixar que sigui el cos qui guie el plaer. Però és recomanable que el ritme sigui constant i que, si es busca pujar la intensitat o la velocitat, es faci de forma gradual.
I quan la flama estigui cremant, és el moment perfecte per concentrar-nos amb el clítoris.

Però pensa que és molt sensible, i és important tractar-lo amb cura o pots corre el risc de hipersensibilizarlo i tirar per trast l’orgasme. Però si l’acariciem d’una forma constant, suau i ferma, podrem arribar a un clímax summament satisfactori.

Tècniques extra de masturbació femenina

Per fer que l’orgasme sigui més intens, es pot afegir penetració amb els dits mentre s’estigui estimulant el clítoris. Fent pressió en qualsevol dels punts que es troben dins de la vagina, com el Punt G o el punt A. Com també simplement penetrar d’una manera més clàssica.


Fregar-se contra un coixí, col·locant-se cap per avall, també és una forma molt efectiva de masturbar.

Una altra tècnica de masturbació femenina molt usual és utilitzant un raig d’aigua. Aquesta forma és semblant a utilitzar una joguina, ja que es pot calibrar la potència de l’aigua com també la temperatura. Només cal procurar no utilitzar molta potència ni aigua molt calenta perquè això pot fer mal els genitals.

Toc final a la masturbació amb les joguines del Taper Sex

Encara que la masturbació només amb les nostres mans és molt placentera, res es compara a fer-ho amb joguines. Ja que aquests són elements creats netament per proporcionar plaer. I ho fan molt bé, això us ho asseguro. Així que si voleu fer-vos amb uns bons joguets sexuals, podeu visitar la meva tenda online lorenacallau.com i us assegurareu uns meravellosos orgasmes.


Espero que aquests consells siguin d’ajuda per amplificar el vostre plaer!

Comparteix
Share

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.