Tot sobre el clítoris

with No hi ha comentaris

Tots coneixem íntimament el clítoris i sabem que és un petit òrgan situat a la vulva. S’assembla a un botó, està cobert per un caputxó de pell i és molt sensible. És un òrgan vital perquè una dona obtingui plaer i està envoltat de secrets.


Per aquesta raó avui he preparat un article especial ple de dades sorprenents. Descobreix tot sobre el clítoris i aprecia una mica millor aquest botonet de plaer amb el qual totes les dones naixem.


Moltes d’aquestes dades et sorprendran veritablement, presta molta atenció.

Tot sobre el clítoris


Utilitza aquesta informació per al bé i comparteix-la. El coneixement ajuda a enderrocar els estigmes socials. És hora que descobreixis tot el poder que es troba en les profunditats del teu sexe.

clítoris

Tots els clítoris són únics


A l’igual que les empremtes dactilars, al moment de la concepció, l’atzar genètic determina la forma del clítoris. I li hem de sumar una sèrie de factors externs, que ocasionen que cada clítoris sigui totalment únic al món i irrepetible.
Hi ha clítoris que poden ser molt petits o molt grans. N’hi ha que es troben molt amagats o exposats constantment. Fins i tot n’hi ha amb formes variades i característiques resaltants, per exemple:


Alguns clítoris necessiten de més pressió perquè puguin ocasionar plaer. D’altres són molt sensibles i han de ser tractats amb molta cura a l’hora de l’estímul o poden fer-se mal. Entre tanta varietat, és vital que una dona conegui el seu cos a fons. Només d’aquesta manera pot obtenir el major plaer possible i mostrar-li a la seva parella com tocar-la.

El que veus no és tot el que hi ha

El clítoris és més gran del que sembla, ja que el gland -que és la secció que es veu a la vulva- representa realment una porció de l’òrgan. De fet, l’òrgan sencer és molt més gran. S’estén cap a l’interior de la vagina, recolzant-se entre la uretra i la paret de la vagina. Mesura fins a 12 centímetres de llarg i uns 6 centímetres d’ample.

Creix amb el pas el temps

Hi ha parts del cos que sempre están creixent, com el nas, per exemple. El clítoris també és una d’aquestes parts que no paren de créixer amb els anys. Aquest és un fet interessant que ha estat força estudiat. De fet, es calcula que el clítoris d’una dona de 30 anys és 4 vegades més gran que el d’una noia de 12 anys. El seu creixement no es veu disminuït ni tan sols amb la menopausa i segueix creixent fins a l’últim dia.


Per aquesta raó, molts consideren que gràcies a això el sexe es torna molt més plaent a mesura que avança el temps. Doncs es considera que un òrgan més gran és capaç de processar més plaer.

El tema més parlat als nostres Tapersex

Conèixer-ho tot sobre el clítoris és gairebé impossible, però descobrir aquestes dades sempre ajuda i posar-ne alguna en práctica segurament sigui sorprenent i a la vegada refrescant.

A les meves reunions de tapersex es parla bastant del clitoris.. i són ideals per a descobrir joguines que l’estimulen

I per avui em despedeixo. Però abans vull donar-te un petit consell; segueix explorant la teva sexualitat i viu-la plenament sense temors.

I tingues un dia meravellós 🙂

Comparteix
Share

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.